Selecteer een pagina
Over

Passende oplossingen voor elke uitdaging

Persoonlijk. Betrouwbaar. Vakmanschap.

De mensen maken ons uniek

Uiteindelijk kiezen onze opdrachtgevers voor Worst Reclame vanwege de mensen, want zij maken het verschil. Iedereen uit ons team is namelijk betrokken, enthousiast en vakkundig. Wij begrijpen dat dit belangrijk is voor onze opdrachtgevers, want signing gaat over de reputatie van uw organisatie. 
Bij Worst Reclame geloven we in de kracht van korte lijntjes en persoonlijk contact. Dit betekent dat we integer te werk gaan. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat. We hebben oog voor het totaalplaatje, maar onze monteurs besteden net zo veel aandacht aan de kleinste details. Hierdoor bereiken we een hoge kwaliteit, waar zowel ons team als onze opdrachtgevers blij van worden.

Passende oplossingen voor elke uitdaging

Elke situatie is anders, en elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen, budget en belangen. Dat begrijpen we bij Worst Reclame. Daarom stellen we bij elke nieuwe aanvraag de juiste vragen, en geven wij een passend advies. We denken na over uw wensen, om daar met een passende signoplossing op in te spelen. Nadat we een duidelijk plan hebben gaan we over tot de realisatie, met het doel uw organisatie zichtbaar te maken!

Tientallen jaren (internationale) ervaring

Wij hebben tientallen jaren ervaring, door heel Nederland, maar eveneens in andere Europese landen. We werken zowel voor grote merken als voor lokale ondernemers. Kleine opdrachtgevers of grote merken, we werken altijd vanuit dezelfde missie: wij willen onze opdrachtgevers ontzettend blij maken met hoogwaardige signoplossingen, die in een fijne samenwerking zijn gerealiseerd.

“Onze uiterst bekwame reclame- en displayinstallateurs zijn ervaren en toegewijd om voor onze klanten een deskundige installatie van reclameborden, banners, grafische installaties en winkelherstructurerings-services te verzorgen.”

Geert-Jan Worst
Sales Engineer

Tevreden opdrachtgevers

“Wij werken alle jaren naar volle tevredenheid samen met Worst reclame voor onze diverse montage klussen bij verschillende klanten.”

“Geert is een commerciële man, die wij namens Printman graag inzetten voor onze zeer uiteenlopende Sign klussen. Namens Printman monteert Worst Reclame diverse soorten en maten doeken, vlaggen, banners, borden, stickers, doosletters en vele andere artikelen binnen en buiten,  tot aan het compleet rebranden van gehele restaurants en winkels. De communicatie is prettig, snel en Worst Reclame denkt graag met je mee. De monteurs van Worst Reclame werken accuraat en laten de plaats van montage altijd netjes achter, wat zeer prettig en belangrijk is voor de vestigingsmanagers.”

Saskia van Hilst
Marketing Sales Manager, Printman

Wij realiseren hoogwaardige signoplossingen